Lugn och lycklig

Har flyttat, bort från et bläiga blähuset. Älskar alla här, alla är underbara, veckan har varit lugn har bestämt mig för att sluta supa har skaffat jobb och tar tag i mig själv. Så att mina föräldrar inte ska behöva orora sig.. Hade tänkt köra på det de inte vet har de inte ont av men världen är ju så liten.
Ska kanske förbi svenska kyrkan imorron på bbq, om det inte är för sent att anmäla sig. annars är det bbq i trädgården här hemma. Vi har skaffat en pool. Vi badar vi dricker aldrig vin, svinar ner oss däckar i sofforna på baksidan eller nått liknande det är allt för omoget.
Så vit man kan bli.

Australien dagen

Igår var det australia day, då dricker alla australiensare alkohol. Vi ville inte vara sämre än dom, så vi drog till huddiksmänniskorna som var ohyggligt trevliga. Trevligt trevligt. det var nice, vi drog ner på st kilda men det var ganska dött fast vi hade roligt ändå, fast jag glöme hur man pratar blev bara grekiska.. sen for vi eller jag och dom for tillbaka till dom och bada, det är roligt. jag vill ha en pool, tror jag ska hälsa på dom nån gång.. Sov där och sepnderade hela dagen död framför en av de troligen sämsta serie som jag sett men efter 4 timmar känndes det ganska underbar. Typ kniv i hjärtat. Kooolt. Sista natten på 11 Barry street. blir hippie imorron.
Stay Black




electric feel

det är måndag kväll och det är australia day. alla våra roomies drog på big day out förutom miug fannie bam och emily. vi ska snart bege oss till några svenskar på BBQ..  känns trist att missa neil young och big day out, men biljetterna hann bli fölr dyra och det kommer många fler festivlaer i februari. 
jag är så JÄLALESS på våra roomies. mest på nya zeeländarna. fyfan. dom är dryga, osociala och spelar gräsligt dålig musik! imorgon eller på onsdag flyttar vi. tror det kommer bli bra, ska bo med roliga hippies från irland, skottland, england och danmark. det är fan inte lätt att höra vad dom säger! men det känns skitkul, vi kommer även bo närmare stranden och jag har fortfarande nära till jobbet jippsi!



hittade den här bilden. KARIN. KAARIN. KAAARIN. baaah miss you guys!

Koola kissemissar

Har sovit precis hela dagen, Kerra har jobbat (jag vill jobba), var på Hotel Barkly igår, otroligt roligt var typ tennis fest för alla skandinaviska typer och genom vår nya roomie som jobbar i baren där fick vi dagen innan gratisbiljetter av nån micke som var en kul typ, som sen resulterade i gratis drinkar i baren hela kvällen och att vi fick sitta på rätt sida om snöret och vara koola (känner att jag låter som en tönt). Jag kan inget om tennis vilket ibland kan leda till halvpinsamma situationer. Typ när jag pratar med nån som presenterat sig som robban (hette Robert Lindstedt?)
Jag:  Varför är du i melbourne då?
Robban: För tennisen, jag spelar
Jag: Jaha, eh kul har det gått bra för dig då, är du duktig?
Robban: Näe, jag åkte ut ur dubbeln idag
Jag: Eh jasså, synd. Om jag ska vara ärlig kan jag inte om tennis
Robban: Jag märker det
Robbans tränare (en kul lite grek): Han partner spelade som SKIT

Jag som hade tänkt att googla innan vi for dit så jag inte skulle veta vilka de svenska spelarna är för att undvika sådana situationer. Men tror inte jag gjorde bort mig helt. fick en hint av människan om nått hotelrum men jag kände mig som en good girl igår!
Stay black

Lite bilder, de första två från igår, resten från i förrgår.. ska kolla upp vart mingelbilderna från hotelet hamnar så ni kan beundra oss!


eurotrash på eurotrash



  




 
 
  

bilderna talar för sig själv.

Gräsligt trevlig kväll!

Idag har hänt grejjor de, massor med förnyingar.. jag har fått mig en klädsamlugg av min kompanjong proffesor K.
Dessutom har vi hittat nån stans att bo, med typ Hippies. Från tyskland,england, iralnd och danmark. Det var gräsligt roligt att träffa dom och jag tror på nått sätt att vi kommer trivas så bra tsm :) Vi ska btw på en svensk fest på lördag på nån lyxhotellstak men tennisproffs. hahaha jodå vi passar in överallt som handen i handsken!
Stay black


.

 

Less

Less på alkohol, less på att vara sliten, less på att söka jobb, less på att fara på intervjuer, less på att inget ger nått resultat. Less på att vara helt ensam hela dagarna.
funderar på att försöka hitta nått farm jobb, ut från stan och slite som en bonde i två veckor. fuck vad nice det hade varit. bortbortbortbort
Stay Black!

bröl

Filmer från i lördags.  oj oj..
Nu ska jag ut och söka jobb, måse få ett jobb måste få lite ordning i livet!
Stay Black

att prata svenska igen

jag skulle inte ut igår. jälaskitkerstin. varföär är man så lätt övertalad? låg i min säng och käkade nutella och tänkte sova när vi fick finbesök av peter och hans vän!! kändes sjukt ovant att snacka svenska med någon annan än fannie! vi har som vant oss vid att vi kan snacka skit på svenska om folk när vi vill... he! i alla fall kom det fler svenskar. peter släpade med sig några från deras hostel och vi satt ute på vår baksida och drack guun och rosé.  jag var en duktig flicka och lämnade q-bar kl 3 kanske eftersom jag till skillnad från fannie the bum har ett jobb. blev dock väckt kl 7 i morse av att fannie och peter kommer hem, fulla och mer puckade än ja..jag vet inte vad och med hungry jacks-burgare i varsin hand. otroligt charmiga. nu ska jag se gossip girl och däcka. PUSSSSS. ps jag har köpt en kookaiklänning att döda för.

haha juste, dean var söt och drog på IKEA och köpte kaviar och hårdbröd till oss..maaah!

Strippklubb och lapdance?

Va faan hände igår? alltså fuck kan vin sluta vara billigt och kan jag sluta vara full?
Vilket normal tjej drar till en strippklubb, betalar för en lapdance, ställer sig på en jävla scen skitjävel och dansar runt en stång, blir utkastad drar en taxi tillbaka upptäcker att alla klubbar är fulla och att man inte kommer in nånstans köper hamburgare och dricker rödvin ur sugrör klockan sju på morron, vem vem gör så?
Dumdumdumdumdumdum Fannie
Ey, stay black!

pose och pasionpop








igår var vi på 161. jag vet att det ser ut som att jag och deanbean är kära men så är inte fallet. looovar. fannie kom precis hem opch är fortfarande full. hon bakisäter som jag vet inmte vad.. kom insnubblandes genom dörren med en gigantisk hamburgare från hungry jacks, gick och fyllde en stor slål med glass och äppelpaj och säger nu att hon är hungrig och måste till subway och köpa en macka haha. fiiin tjej. 161 var ingen höjdare om jag ska vara ärlig, folk kändes unga och inte så snygga. men musiken var bra och dean och fannie är bäst. vi är den bästa trion ever!! och nu är peter i melbourne!! sjukt kul. jaja nu ska jag in till staden och leta reda på svenska konsulatet så jag kan få mitt jävla körkort... känner mig inte så peppad att bara använda mitt pass som id.. inge kul om det försvinner. inte för att jag känner att jag någonsin behöver dra hem hehe men men ja ja ja jag svamlar som en känguru pusss

On Deans request

Här är the seductive pose med oemotståndliga überhunken Dean Austin.
Vilket ögongodis, ha ha!
Stay black




st kilda igen

min första lediga dag på sju dagar! +39 grader varmt. kändes som att kliva in i en bastu när jag lämnade min butik och den sköna luftkonditioneringen och klev ut på gatan..! dean kommer och hämtar upp mig och jag han och fanniette tillbringar kvällen nere på st kilda (ja dessa bilder är tagna kvällstid!) och käkar god mat, drar hem till oss och ligger ute i gräset och bilr onyktra på boxvin. inte helt fel. imorgon är det torsdag och det innebär utgång tjooohohopp nu ska jag ut och springa en kvällsrunda. thaaa!








Kvällen vi inte gick ut

Kvällen då vi skulle gå ut, men blev fulla och stannade inne.. det var mys, bilder. jomenvist!
Stay Black

Att sakna sin bror

Jag saknar mig lillebror, jättemycket jag sitter seriöst och lyssnar på D6aa och NWA och bara längtar efter kimsan och en pipa! BLÄ You man känn dig fucking stolt.
Det är dock inte det ända jag gör, jag sitter och skickar flörtiga sms till en kille som jag vet är intreserad fast jag är lika seriös som vanligt, bad Fannie men han kunde fixa skit åt mig så då kan jag faktiskt skicka iväg en smilie..
Idag har jag sökt 50000jobb, minst. Lite sliten söp igår alla var för fulla för att gå ut som kerra bakade en kaka och vi hemma ist :P
Stay Black

Till dig kim, (inget  går upp mot denna underbara sång)

yuck

fyfan för bakfylla. fyfan för jobb. jag har jobbat varje dag sen i tisdags. i övermorgon är sista dagen. ska bli +30 grader varmt här till veckan och jag är ledig :D mohahhaha jag ska bli brun puss

Chill folks

Ey, tare lugnt så faraligt var det inte igår. jag lärde mig ju massasaker! Massor med´sakner, typ om du inte vet vad du heter gå hem.
Idag ska jag fortsätta söka jobb, jag har inte fått nått en får veta hur intervjun gick typ måndag tisdag men jag vill veta nuuuuuuuuuuuu.. kommer snart börja söka på typ hambrugarställen bara för jag är helt depserat och deprimerad. Kerstin jobbar och står i och är duktig, jag känner mig som en lat hemmafru som dessutom håller på att bli pank. hejlivet
Som tur är, är det sol här. sol är kung då blir man brun!
Btw, ifall det flyttar in en till "techno dj" i detta hus dödar jag mig själv :)

Stay Black

Fannie och Kerra, inte fullt så bleka.. men det ska blir mera mera mera mera!

FUCK

Bakisångest har aldrig varit värre, jag känner mig värdelös. Jag vaknade upp nånstans ingen anings om var jag var hos typ en turk i 45års åldern som hade hittat mig sovandes längs chapel street och hade inte fattat vart jag bodde så jag hade fått sova hos han.. jag har inget minne av nått jag vill bara dö.
Stay Black

Å Ä ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Bilder, äntligen åäö äntligen!
Stay Black


Intervju

Ska pa intervju idag, vet inte riktigt var har pratade sa otydligt och jag har skickat runt mitt cv till varenda affar i hela stan kanns det som det ar ju ingen hojdare, en annan sak som inte ar nan hojdare ar att jag rakade ringa bossen i ficka, vad ar oddsen?
Hoppas han inte svarade, hoppas han gillar mig jar ar anda fin?
Har inte fatt internet hemma an vilket ar samst! urs och fy.. far kanske antligt skit ikvall, hade varit fucking fabilus! (det ar felstavat)
Stay Black!

bluuue lake


i










internettiden tog slut.... hahaha fortsatter pa det har inlagget sen med massa bilder pusssipuss pis peace puzz poss

Inget jobb an

Jag har inget jobb an, still.. soker som en galning orkar inte le mot ackeliga butikschefer langre! Ska nog borja soka manpower ifall jag inte hittar natt idag. Kerstin har jobb, dum kerstin!
Har fatt internett idag, kommer bilder om nagra timmar!
Glid

en krafta med vitt har

igar spenderade jag, min fruga och var nyfunna underbara van dean austin var forsta dag nere pa st kilda, vilket ar melbournebeach typ. alla aussies tycker typ den suger (!) och att alla bra strander ligger nagon timme bort men jag tycker den var fuckingawsome!!! sjalvklart tar man for lite sunblock och somnade i solen och forvandlades till en krafta med vitt har! ser dessutom som om nagon har forokt strypa mig for jag glomde helt att smorja halsen.. hehhe inte sa fint!! men det var underbart. kakade en smaskig veg middag och drack en kaffe ute pa piern i solnedgangen och lyssnade pa deans tips om saker vi maste gora i mlebourne. och TROTS att jag ser ut som en krafta sa lyckades jag typ fa jobb idag! fick rycka in direkt for dom var ont om folk och imrogon ar det intervju. hoppas verkligen jag far det for det ar typ 5 min fran dar vi bor och dom har riktigt snygga klader!!
fast helst av allt vill jag inte jobba. vill bara folja med pa badutflykter, ha barbique pa var bakgard med familjen och supajavel!!!!!!!! sjukt kul att bjuda alla aussies pa snus foresten hahaha dom tror typ att det ar nagon stord drog!! ah ah ah. jag alskar melbourne. fast ibland ar det sjalvklart drygt med spraket vill jag lova. man ar sa javla trott och slut i huvudet pa kvallarna efter att ha anstrangt sig hela dagarna... dessutom pratar alla med olika dialekter! men vi blir battre och battre! i love it. ofast.

mohahaha jag alskar tanken pa att ni ar bleka och frusna och att jag ar brun och peppad. fast jag saknar er med. fuck i sondags var jag sjukt saknig. och bakis. FY FAN. spenderade lordagkvallen ute hos var andra nyfunna van martin i fororterna. drack sjukt billigt och ackligt vin (rott moserande, whatafuck?!) och var pa en hemmafest. alla fragar vilka ddroger som vi oftast tar i sverige?! hahah alltsa detta ar droglandet! javla junkies!!

nu orkar jag inte bikta mig langre. PUSSS peace piss pis

Brhos

Ska borja soka jobb idag, har just fixat klart mitt cv och ansokt om tax number, ska fa det inom 28 dagar yippie, orka att varldens lataste land har haft ansonking stangd i tva veckor annars skulle jag haft ett redan! fucking lazy fuckers!
men jag trvis, vill aldrig tilbaka, eller nangang bara for mat, jag ocgh kerstin ater ingen riktigt mat vi ar sadana slarvers!
Det har iallafall blivit soligt och vi ser ut som kraftor, ingen hojdare driket jag ar sa gelt brand i mina knaveck, har det hoppet. nja?
glid

Urk

Jag har just kommit pa hur otroligt mycekt jag hatar nar jag luktar nanannnan, jag vill bara hem och duscha! Supa igar, alckigt vin, ar helt uppsvullen och mensig idag min mage tillhor inte mig. Bla kanner mig bla helt enkelt! Och nej emmelie jag ar inte nerkarad i nan, kommer aldrig att bli killar ar ackliga, och luktar ackligt jag luktar ackligt!
glid

sparkling red wine





Gott nytt ar?

Var nyar igar, traffade folk, ringde emmelie styrde upp Tim.. himla fin manniska slutade med att han sov over, myspys och nej Emmelie det ar inte alls som du tror! tog en kaffe med han imorron, var mys forutom att min telefon ringde konstant och jag inte kunde hora vad nan sa pa andra sidan, sa jag fick saga hejda och ringa upp.
Det var mammsingen som inte alls lat lika nyarsglad som man borde gora klockan 3 en nyarsaftonkvall, blablabla hon har forsokt fatt tag pa mig men jag skickade fel nummer. Fran det ena till det andra min fantastiska gammelfarmor gick bort i tisdags, och jag ar har, helt fel sida av jorden jag kanner mig verkligen som om jag ar pa fel plats just nu, i fel land.. jag vill vara med min pappa.
Helga, typ den haftigast gammelfarmorn man kunnat ha, jag kanner mig sa glad som fatt chansen att lara kanna en sadan stark, roliga person!


nyar osv








fy jag ar aldeles for bakis for att skriva och beratta alla detaljer om igar sa fannie far val gora det senare, men nyar var awsome.. hamnade pa nagon stor festvaning&klubb med roligt folk. fannie var varldens trakmans och gick klistrad med tim hela kvallen det var lite trist men anda kul i guess nu ska jag ut och strosa igen for alla sover som vanligt och jag ar vaken heee.. pusspuss

OCH GRATTIS KAGGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0