Inte bruna an

Var ute igar, var hur mysigt som helst.. satt nere vid Yarra pa en bar och tog en ol med Alice, joe och Tim som ar lite fler Nya Zelandare (hej stavning).. Vaknade inatt av att jag stangade vaggen.. twice fucking retard
Har inte gjrot natt idag, strosade in till stan typ gick runt lite men mina kara kompanjon kande sig lite skakis sa bvi tog taget hem.. fel tag sa vi tog nasta tag vilket ocksa var fel tag... dumma svenska flickor!
Brool. har ar bilder, tar dock femti ar att lagga upp an sa sa manga blir det ej :)
Glid










morning

Fannie ligger hemma och sover. Alla i huset ligger och sover. Som vanligt vaknar jag aldeles for tidigt, men det ar typ ratt skont. Sa jag tog min ipod och har gatt omkring och strosat lite sjalv i stan. Igar drog lucy laz och rose till sydney och blir borta en vecka tror jag. Jag och fannie drog in till city for att traffa alice och nagra av hennes nya zeelandska vanner. Alltsa staden ar inte trakig pa natten!! Barhang langs melbourneriver. Och det var anda mandagkvall. Fick testa lite australiensiska viner och olsorter. Inte trakigt! Och vi har planer for nyar!! nya zeelandarna har lovat att dom ska babysitta oss hehe. kommer bli awsome!! naa, nu ska jag smyga tillbaka till varat hus och krypa ner bredvid fannie sa att hon aldrig marker att jag varit borta ens hee. heeerra

its gonna be of the hook!

of the hook. inte sa charmigt och det sager alla aussies hela tiden. fy fy. dom pratar sa roligt har nere. som en konstig version av cockney typ!!

ja shit, hursomhelst. da var vi har. ANTLIGEN. det ar sjukt. jag gar omkring och smilar hela tiden. hittills har vi mest strosat omkring pa melbournes gator i hettan, hunnit branna oss redan, badat i havet, fixat massa nodvandiga saker som mobilnr och oppnat bankkonton. vi har aven varit ute med var nya familj. AH vi har den basta familjen. for tillfallet bestar den av adan (bam), adam (laz) rose, lucy, alice och en kille till som jag alltid glommer bort vad han heter hehe. lite pinsamt. tjejerna kommer fran nya zeeland och killarna ar fran melbourne. dom ar riktigt mysuiga. MEN. MAN SKA INTE SKITA DAR MAN ATER. nu forstar ni kasnke inte vad jag m,enar, och tanken ar inte att alla ska gora det heller. men ni som vet, ni fattar, bad cokerspaniel!!! jaja nu orkar jag inte skriva mer, sa fort vi far internet hemma kommer massa roliga bilder och sant.

jag ar foralskad i melbourne.

Där nere

Det ar kung har nere, dock inga bra bokstaver och inge internet i huset an.. men snart! Resan gick bra, hamnade dock pa fel tag och hamande nastan i gbg i stallet for sthlm, som tur ar hade vi en dels tidsmarginal sa vi han men planet gott och val iaf :) var galet drygt att flyga + att vi inte fick sitta brevid varandra jalaskit!

Var ute i lordags, det var hur roligt som heslt jag var typ hemam strax efter 5, fick gratis taxiresa hem med en somalisk taxi chaffor som var astrevlig (han tyckte jag var sa rolig att prata med sa jag fick aka gratis)
Kerstin drog utan mig, inte okey. jalaskitkerstin!

slide

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0