Vardagsångest

Efter att nu varit borta från underlandet i en vecka. lite drygt en vecka. tisdag idag. varit hemma hemma i ume i en vecka och ångesten har från att vara smygande i hörnen helt övertagit då jag just insett att jag måste stanna här tills jag jobbat ihop pengar och betalat tillbaka allt jag lånat. jävla fitt flygbolag som gjorde min hemrese 2700dyrare, precis vad jag behövde. 
Så jag är fast tills den 11, då Benjamin kommer. jag är fast utan val utan pengar utan jobb utan lägenhet. jag ska alltså pendla till ume från nordmaling tills den 11maj. för då slösa upp alla pengar på att se sverige med benjamin vilket min tagg på inte är all för stor längre. 
Fuck umeå är deprimerande, mitt liv är deprimernade. min mamma har just haft sitt "jag vet att du är depp men jag låssas som om jag bara vill filosofera om livet med dig vilket borde få dig glad, men nej skit det blev värre" prat. som om livet inte var pissigt nog. 
Stay Black 

Dansk Dansk Danska På bordet!

Ikväll kommer dansk, eller inte ens ikväll klockan tio i fyra stiger den fantastiska Kristina aka tasty ut  på ume flygplats! så otroligt mums kan verkligen inte vänta! kommer vara supermys ända tills de far hem igen. sen efter det måste jag bestämma mig om jag ska bo uppe i fittume tills typ i maj eller om jag ska flytta till danmark :P will see will see.
Annars har alla bakisångest efter mellandagarnas röveri lagt sig, jag har insett att det kanske inte är så pinsamt jag menar jag kan ju faktiskt undvika dennis och resten i flera år. han bor ju som ändå i göteborg ;)
Stay Black


Utekväll

Tillbaka i fittume, en utekväll en nedrans massa alkohol, och ja den obilgatoriska bakisångesten, och emmelie sluta skratta det är inte roligt! Det är inte inte inte inte inte inte inte inte inte inte inte roligt. ok, det är lite roligt men jag vill dö, spola tillbaka och min framtid är förstörd och jag tycker det är så pinsamt!
önskar jag vore i underlandet, i liftandes med truckdrivers, haha värdens finaste låt!
Stay Black!


jularintesakul

Jul ar inte sa kul har borta, darfor har jag och tre andra kara backpackarkamrater bestamt oss for att fly undad alla forberedelser och fly ut i oknen ett tag. har chillat darwin en vecka (mitt under regnperioden). Men nu har vi snart packat bilen och ska snedde ner, stanna en dag i mt isa och mig dumpar de pa julaftonskvallen kommer jag fram till gladdy sa jag ska fira men benjamin. gullegulle gull! :P de andra sticker ner till brisi :) fina manniskor!
Stay Black

youknowit'strue

you now it's folks, love them. sag dom i brissie fucking lovley!
Stay Black

Utekvall

En utekvall med gratis shots ar ingen bra ide om man ar lika girig och judig som en viss Fannie.
Speciellt inte om man ser ut som ett bajs pa sitt provisoriska pass (som ser ut som en leksakslegeitmation) och ar fett snygg i verkligeheten. Men smart som jag ar sa valjer jag mina strider med omsorg. Denna gang mot en dorrvakt.
Vakt: This doesn't look like u, and is this really a passport, it looks fake.
Fannie: (start going off at him in swedish)
Vakt: And your to drunk
Fannie: Your a cunt, go and suck your own cook.
Vakt: What did u say?
Fannie: U heard me

Det var det, sa ska dom tas, eller? gissa vem som vann och gissa vem som fick lov att aka taxin hem?
Stay Black

meaning of life?

En dag fylld med angest. vaknade upp gratande. Vad faan ar meningen med livet?
Helt villradig fragade jag google, och youtube, vart finns svaren?
Stay Black





RSS 2.0