Gertfylking

ÄÄÄÄÄNTLIGEN!
ok, om någon vilsen släkting orienterat sig hit så, synd för er. sluta läsa nu, spec om du är över 25. men iaf.
Spenderade torsdagsnatten hos mr. som för första gången på vädligt länge inte hade plutten hemma. och för andra gången (lägg till i tanken att vi har "dejtat" i snart en månad) lyckade vi ha sett lyckat ligg. JAg hade seriöst börjat bli orolig efter allt för många gånger med en vi kan kalla det visnad blomma efter sisådär 5minuter efter entren. men igårkväll  visade han att tadpa hans snopp fungerar. det var najs. haha han breättade efteråt att han hade haft ett "peptalk" innan han hämtat upp mig och seriöst börjat bli orolig om det var nått fel. men pratstunden visade sig vara lyckad. Det är lyckat, nu kanske jag kan nöja mig med han under min vistelse här.. eller näe jag ser mig omrking, men inte med samma sexuellt frustrerade blick som varit fastklistar i veckor. äntligen helt enkelt.
Imorron blir det cricket, öl och bbq i parken sen jobba, sen hopp över bardisken och joina in i drickandet. och söndagen är pluttens födelsedag, det blir kalas bbq hos mr. får träffa hans föräldrar, haha herregud, vart är den där Fannie som en gång bodde i denna uttråkade kropp?
Stay Black

Barabarabarabaren

Har jobbat lite, ytterst lite, kommer  väll kunna skrapa ihop 10-12h i veckan :P hoppet.. Men det är hyffsat kul, ibland. när man inte försöks att plockas upp av dvärgar från surfers.
Jag: Hey, hows it going?
Dvärg: It's good, how are you?
Jag: Good
Dvärg: Oh, i can tell, you look good.
Sen blabla kan jag få ditt nummer? i vilken värld funkar den repliken ok ifall über hunkarnas überhunk skuttat upp framför mig, men den lilla dvärgen. som gav mig sitt nummer på en lapp och sa att jag borde ringa när jag far förbi surfer's, jag kunde få bo i han och hans romies hus, och dom hade visst bubbelpool. hans måste öva på sin charm, han borde lära sig att för att charma nån bakom en bar är dricks. oja, bakom baren blir jag hora.
Btw, jag håller på att lära mig gitarr och jag fattar inte det roliga, seriöst vad är det roliga? jag har bara ont!
Stay Black

Fågelfä

Hemma igen, efter ännu en natt hos mr.
Tanken var att vi återigen skulle bestiga mt larcom söndagmorron, men bestigningen avslutades redan efter en halvtimme möttes vi av en fantastisk vacker svart python som blockerade vägen och inte var allr för pigg för att flytta sig. Så vi for hem, drack rödvin och såg film ist. Vaknade runt 8 på morronen av att mr. telefon ringer, hans ex  ringer för att lämna ungen. på tok för tidigt. Så resten av förmiddan ängas åt att leka med modelera, vilket måste vara nått av det skojjigaste som finns. Så dagen var mysig tills just innan vi ska åka iväg och mata ankor på ungen pekar på sitt sovrum och säger: G:s (henns namn) säng (pekar sedan på mr. sovrum) Pappas säng och Fannies säng. (fannie känner sig ytters obekväm).
Går ut till bilen och precis innan vi far pekar hos på huset och säger: G:s hus, Pappas hus och Fannies hus..
Jag vet inte riktigt men av nån anledning kändes det fel, på alla sätt och vis. inte ok. Verkligen inte ok. Sen for vi och matade ankor, jag hatar fåglar. dom var äckliga och närgånga och stänkte vatten på mig och klev på min sko. ankor är vidirga. 
Stay Black  


Utvecklingsförstörd

Nu är det snart helg och efter en full arbetsvecka för alla andra är de äntligen lediga. men icket jag, jag jobbar fredag, börjar halv 11. på kvällen lördag också. mumsfillibabba, nått säger mig att förra helgen kommer vara roligare.
Stay Black

smoking makes you butt ugly


äppel päppel piron paron

En fruktansvärt inaktivitet har drabbat mig, har spenderat alla min tid hos mitt nyfunna tidsfördriv, mr.singelpappa. Få se, sen sist har jag förra lördan bestigit ett berg med mr, som avslutades med ett rödvinsmaraton. Snabb dusch hemma sen tillbaka till mr. för att dricka några öl med hans nyuppkörda bris. vänner. Tidig morgon måndag (ingen aning om varför) en till dag av öl. En till övernattning. Vaknar tisdag, åker hem, duschar borsta tänderna är i allmänt koma hela dagen. Onsdag var bättra, promenerar omkring i tre timmar, hämtar jobbkläder och strosar. Sen hem duscha tillbaka till mr. för att se aus fotboll med Selene och Dale + några öl.  Sover över.  Är där nästan hela torsdagen, men åker hem för att duscha och fara och jobba. efter jobbet, åker hem, byter om åker till mr. Som är måttligt berusad efter att ha tagit hand om en vän med relationsproblem. Men jag håller mig nykter. sover över. Stannar dagen, natten och kom precis hem.  Hm. hoppas inte människan får ideér. Fick den oundvikliga frågan i torsdags (efter att redan första natten förklarat att jag är en totalt känslokall människa som är helt känslomässigt okontaktbar, spec när jag är på andra sidan jorden) men iaf. "Så Fannie, du känner inget. känner du inte det?"
Jag: Eh, (men ytters besvärad min) du är en fin eh, vän? Vadå, säg inte att du börjar känna saker?
mr (med världens smile): eh (visat med fingrarna) lite kanske.

Hoppet livet, spec hoppet livet om människan skulle läsa att jag är så förfärlig att jag lägger upp det här.
men wtf.
Stay Black

she might be apples


Tjärasvett

Efter en extremlugn vecka med total ingealkoholalls från lördag till måndagmorron (allså inte den närmaste, som gör att det blir 8dagar)  hursomhelst. Vaknar 9, bra tid tänker Fannie nu ska jag bara ute och snapppromenera och sen ska jag ut och söka jobb, trodde jag ja. nejnej, ist sitter två luffare Dale och Ben och dricker öl på altanen och där fastande jag för de resterande temtioelvatusen timmarna. Sen igår hade jag och ben rödvinskväll vilket resulterar i att idag är mitt svett som tjära. seriöst, när jag tog äckelpäckel dumihuvet hunden på en prommis så kändes det som om mina händer var täcka i tapetklister eller nått, eller mer täckte i veggipålägg!
Blä men nått som alltid plockar upp mig är  favvosarna moldy peaches, åh yeah!
Men jag lever och är glad men luktar bajs av gift av alkoholförgiftning, stackar min organ.
Men nu vill selene leka! så jag ska leka med henne!

Stay Black - 39

norrlänsk sommar






Som sagt det är mys att vara hemma igen. Dock... hemma bra men borta bäst? Nästan tre veckor har jag varit hemma. Men det är lite tomt. Saknar RG, Tasty och Big Momma. Känns väldigt skumt att vara en jewnana utan dom!!


Fannie he e ju som inte samma sak utan dig!!



once upon a time in oz


Frustations Frukt?

Borde garanterat byta namn på den här bloggjävlen, det är inget hon blir ett äpple här inte (som betyder på underlandsslang atyp de är lugnt, det ordnar sig) Jag är garanerat inget äpple. Jag har förvandlas till en skrumpen brunlila, kärning frustrations frukt.  Eller ett säron, eller en deprinan.
Ikväll ska jag jobba, det ska bli kul. och jag är allvalig, det är min veckas höjdpunkt. faan känner mig som en apatsin.
Stay Black - 38




PaxJag

Inatt fick alla för sig att "låt se hur deprimerad vi kan göra Fannie, om alla sms:ar, ringer på samma gång halv 5 på natten kommer hon säkert börja stortjuta och känna att hon vill hem, nu på momangen"
Grattis, Danskarna, Kerstin och Lillebror ni lyckades, galant! låg och bölade och hade sedan mördrammar den resterande tiden av natten! Underbart, vaknade upp för jag trodde jag var död, drömde att jag och familjen craschade i snödriva, och blev helt begravda av snön och de sista jag sa innan fönstret sprack och snön rasade in var:
"Ok, vi kommer att dö nu så jag vill bara säga att jag älskar er"
Men åter till utpressningen, att som danskarna spela
*Bore kommer snart och hälsar på
*Lägenheten är jättefin du får bo i min säng
*Neil och Sean kommer i augusti
'Lady Gaga spelar i slutet på juli
Det är inte snällt, spec inte efter att jag hade världens ensamaste dag i hela mitt liv under dagen, Fannie är officellt en stor bäbis!
ok, ska inte klaga.. men för att fånga min sinnesstämmning. Fannies för tillfället favvolåt: oh yeah!
Stay Black - 38


RSS 2.0