jag älskar dig


skjööönt


Bum fuck

Det är där jag bor, i en internetlös håla på ett skitigt motel aka KABRA! vilket underbart ställe. 1.5h från gladstone. Vilket är lite störande, hade tänkt flytta ihop med min man samma dag som jag fick startade nya jobbet. så vi fick göra det bästa av vår superäckligtpariga helg i brisi. va på v8 supercars grej och bodde på ett superduperromantiskt b&b. Som tur är blev mr kalaspackad och somanade medans vi hade sex så det  blev inte sådär filmiskt klyschigt som det skulle bli annars. haha, men ja när han dagen efter nyktrat till och laddat om fick han make it up och det gjorde människan, men hjälp av ett par handklovar och ett stycke rep och ögonbindel. det var fint och välbehövligt. Det var väll vad resten av den helgen gick ut på.
Har nu inte sett männsikan på en vecka men ska ner dit imorron, herregud, människan har ca 2minuter på sig att få av sig kalingarna och rigga upp sängen när jag kliver innan för dörren, hela det här bara kunna ses när vi båda är lediga är inte riktigt min grej. spec inte när jag efter två veckor i baren kan skapa min egen telefonkatalog innehållande alla pojkar från rockhapton till alicespring ålder 18-40.
Btw, sista jag var nere i glad lyckades mr hålla ut tillräckligt länge så jag blev avklarad sisådär 0.5s före han, det  var mycket väluppskattat. just nu önskar jag att jag käkade piller, efterson hela det här med kondom aldrig varit min grej och jag är inte jättebäbissugen just nu. men vi får hålla tummarna.
menmen, lite update har jag gjort nu iaf.
just det, jag ska bli faster och kimsevimsen jag har spenderat delar av min första lön på livsviktiga grejor som varit efterlängtade. oh yeah
Stay Black

RSS 2.0