Paradiset del 2

Paradiset ar inte fullt sa paradisit langre nu nar det regnar varje kvall och alltyid finns minst en mulen period per dag ;/ men det ar fortfarande underbart, men vi lamnar iaf skiten pa torsdag och sticker till fraser island. nice nice nice nice!
Idag har vi lart oss om trad det var fint.
Jag har antligt fatt ett uppdehall pa min torka, eller nu lar den vall komma tillbaka nar sweitchz har akt norr ut.
Efter fraser fruktplock, nice nice nice. det ar nice.

Mardi Grass, fuck ni som inte var dar, far dit nasta gang. http://nimbinmardigrass.com/ lovley!

Stay Black
- Peace

Brev till mamma och pappa

Do good things and always have the thought of the konsekvenser fore the world and people around you in your heart  

and the world will help you förkverkliga all your hopes and dreams.


------------------------------------------------------
Hej!

Idag har karma slagit mig hårt vilket eftersom det är karma så var det vårt fel.

Hela byrons parkeringsplatser var helt fullsmockade förutom 4stycken handikapparkeringar och eftersom våran bil är regristrera på en av våra kompisar från usa som vi träffade i melbourne och hon redan har parkeringsböter och etc. på 2000$ och inte tänker betala dem eftersom hon inte behöver dom kan inte kräva henne på pengar när hon kommer hem och hon ska aldrig tillbaka hit så tänkte vi i bilen att vi tar risken att få böter.

Så vi parkerad där, så fort vi steg ut ur bilen fick vi en utskällning av en tant som undrade vart de handikappade nu skulle parkera (vi tänkte att de kunde parkera på de tre platserna brevid oss) men vi sa att vi bara skulle snabbt in till affären och köpa en pepsi. vi hinner gå två meter till innan nästa tant hotar med att ringa perkeringsvakter så vi ska få böter. men dumt nog flyttade vi inte bilen iallafall eftersom det fanns ingen annan plats. Så vi köper vår pepsi och går sen och tar en soyalatte med en efxtra shot espresso i (vilket är det godaste kaffe någonsin ni måste verkligen prova).

Sen köpte jag världens godaste falafel, den var gudomligt!

När vi kommer tillbaka har vi en parkeringsböter på 405$vilket i och för sig inte gör så himla mkt meeeeen, bilen startar inte den är helt stendöd. vi vet att den har dåligt batteri och eftersom vi inte andvänt den så mkt sen vi flyttade till byron så har det varit ännu värre. men nu är den död som en sten, eller ännu värre som grus (vilket är superdött eftersom det är dödad sten) inte ens någon av lamperna lyser och där står vi på handikapp parkering och skäms. så vi får hjälp av några fransmän brevid oss och puttar bort bilen därifrån så det inte ska se lika illa ut. dom försöker kabla igång oss men bilen är död. superdöd. jag blir otroligt less och börjar kolla runt om generatorremmen har farit men den är hel. provar också att vicka på sladden mellan som fixar inte strömmen till batteriet och kollar vattnet i batteriet men allt är bra. då kommer vi på att vi tappat nummret till hjältarna i gula bilar som hjälper till helt gratis om bilen pajjar. eller de säger vad det är för fel och lagar den på plats om de kan eller hjälper till med boxering till en verkstad (där man måste betala). så vi måste ringa vår vän i melbourne (Dean) som smsar nummret. under tiden står bore och pillar på batteriet. just när vi är på väg och ringa så prövar jag i desperation och frustation att starta bilen som går i gång. utan problem utan nån hostning utan nått. Varför? pappa, varför varför varför varför skulle våran älskade bil göra så?

Jag tror det är för vi var så hemskt ledsna för att vi tog en otillåten parkering. eller så är det nått med en kabel i batterit som är glapp? kan man ta eltejp och fixa det tror ni?


Idag ska vi äta samma sak som igår, den grytan var jättegod, sötpotatis är  verkligen en oupptäckt rotfrukt för mig, ni borde använda den mer den är otroligt smaskig.  vi slängde förresten i lite försk chili också vilket är helt underbart och även bra för ämnesomsättningen.

Tror det var allt för idag.

Idag var det inte soligt, det regnade och igår firade vi valborg och idag tänkte vi demostrera men det blev inte, ska nog lyssna lite på internationalen lite senare.


Varför skriver ni inte?


Peace - Fannie

------------------------------

Stay black


RSS 2.0