Om Umeå

Tone fyllde år den 9 oktober. Vi hade picknick på nydala, strålande sol, höstfärger, svinkallt och underbara människor!









En halloweenhelg som jag sett fram emot sååå mycket. Fredag: Ica-fest hos Emelie Burman, som var Cruella de vil. Lördag: Fest hos Emmelie Renlund, som ironiskt nog också var Cruella!






 och en förfest hos mig.. a walk down memory lane..




Bolmaraton

Bolmaraton har borjat, lamnar gladi om 22timmar, sa byebye till babygirl igar. Min man ar och jobbar och kommer hem om nagra timmar sa jag haller pa att packa. men det gor ont, ok inte for vi har varit tsm en evighet i forhallande till andra manniskor som gor slut efter typ 5ar, men 5manader ar for mig ett maraton och det ar seriost orattvist, sa himla orattvist. varfor? Varfor ska tva manniskor masta breakaup nar det ar ackligt super upp over oronen inte ogon for nan annan alskar den andra sa det gor ont precis overallt. kara? Bla
Stay Black

om inte intrent hade varit supersegt hade det varit superbogia bilder har, men de far vanta tills jag kommer till buhabar i byron. pa manda!


Less

Jag ar sa less pa att tanka, overhuvetaget. Hatar att boka saker, urs och bestamma.
Let's see, ska jag sitta i brisbane och vanta 5timmar pa att en buss ska komma och vara framme i byron kvart over 11pa kvallen och maste boka hostel sondag och mandag pa arts (maste boka tva natter) och hoppas att en taltplats blir ledig. Eller ska jag sova pa hostel i brisbane, ta bussen pa morronen och hoppas att det finnas en taltplats pa mandag mitt pa dan i byron och om det inte finns masta boka hostel tva natter? va? Va? VA?
Bla, far bestamma mig sen, ska kopa bakabullargrejor sa jag kan bakabullar i natt sa Benjamin far nybaktaveganbullar till frukost!
Jag onsakr att jag var en hemmafru!
Stay Black

RSS 2.0