Ptb

Før att återhæmta oss från tisdagens bravader spenderades onsdagen på kyrkogården så av nån anledning ær PTB av høgsta grad. Jag satt och blænande værldens med mina glittringa brøst och tog close ups, kom igen det var ett tag sen?
Stay Black

LOVE LOVE LOVE LOVE

Igår vankades det alkohol, det var mycket trevligt. træffade lite skumt folk, en fint tant och træffade en stolpe med min vageje. det var inte trevligt upptæckte nær jag duschade att jag var helt øm men annars var det bare fin fin fin fint. och idag ær jag fyllde med energie, avokado, vatten och love love love love love love love love love love love love love. och jag hittade ett ølspel som var som en hand i min hanske som, klubba i sandlådan, jonit på jamaica. och det består endast av två tærningar och en mugg jag menar hur perfa ær det?
Stay Black 



To whom it might concern...

Hej!
Jag heter Fannie Vestermnark och ær en tjogoen år gamal svensk tjej som flyttade till københavn i mitten på maj før att slippa behøva ta tag i mitt liv. Jag ær en militantvegan kommunist och har på senare tid børjat misstænka att jag har någon lættare form av autism. Jag ælskar solen och vægrar vara inomhus nær solen skiner, så fort den glimtar fram springer jag till en park och hæller i mig tjugotusenøl. Men jag gillar æven molnen så man slipper ha dåligt samvete før att ligga innna och chilla bort dagen. Mina vænner skulle beskriva mig som klumpig, spastisk men oftast glad. Jag har under 2009 rest runt i australien vilket gør att min engelska ær hetig, full med dialekt och gramatisk okorrekt men enligt mig perfekt. Arbetade tidigare på en bar/restaurang men fick sparken då jag ansågs vara før opålitlig nær det kommer till att dyka upp på arbetsdagen. I framtiden vet jag inte alls vad jag vill gøra, helst skulle jag bara gifta mig rik och skaffa hundra barn och liva som lyxhustru.
Før i øvrigt ær jag en glad positiv mænniska, hoppas vi kommer få møjligheten att arbeta tillsammans i sommar.
Mvh Fannie Vestermark

Titta så trevligt..

..så fantastiskt underbart trevligt dag jag har upplevt. Helt utan iblandning av faligheter, bara helt fredligt sitta i park. Så ey, taru lugnt, jag tare ju lugnt ju!
Stay Black


Konsten att førlora en dag!

Igår finns inte, finns inte alls och kommer aldrig att finnas, jag vaknade 6på eftermiddan, i klædd ett par shorts i fel lægenhet, snurrig tog jag mig upp  och mitt hår som dagen innan varit helt nytvættat var nu ihopklibbad och stræft.
Dagen innan hade firningen av ett år ældre Thea skett och medan jag nyvaknad tillstånd återskapade kvællens sista minnesbild, migsjælv svepnandeænnu en flaska snapps i brist på øl. That's it, och ja jag vet att jag inte får dricka sprit. Men den hær gången var den sista, eftersom før mig blev det två nya førstagångsupplevelser, før det førsta att tømma mitt magsæckinnehåll liggandes, sovandes? før det andra att låt oss sæga gøra en Emmelie.
Mycket intressant upplevelse. måste medges. resten av kvællen bestod av ett tappert førsøk att æta en banan och dricka apelsinjuice, vilket lyckades innan det misslyckades, som tur ær tåg Thea hand om mig som jag vore typ en koliksjuk bebis så det var fint, behøvde inte læmna sængen innan jag vid halvv 11 tiden var stark nog att så upp, tackade før mig och vandrade hem, før en dusch lite mat, bakismedicin och marsh i sæng :P
Urs och fy, nu blire lugna tag framøver!
Stay Black

Kristina Muusmann Kjeldsen...

..skriver en handlingslista, the danish way.
Stay Black


BAH HA HA

Idag har varit en halv trevlig dag, førsta halvan var riktigt trevlig, andra halvan var mindre trevlig. Jackson gjorde en sång, den ær fin jag tror det blir sommarens hit kanske.
Stay Black

Bah

Idag har jag haft værldens bæsta dag! Troligen før att gårdagen var i tequilns tecken, tror jag lekte hur många shots får plats Fannies mage leken.. tror jag iallafall, av at dømma av det førsta glas vattnet jag drak på morgonkvisten måste det iallafal varit något i stil med det.
Dagen var amazing, førutom førvirringenøver att ha sovit i den andra lægenheten. Vaknade fick lite kola såg till att alla klæder satt dær de skulle och kilade ner och køpte øl, en drack jag dom!!!! sen gick vi ut allesammns till kyrkogården dær vi hittade en fantastisk glænta, dær slog vi oss ner  tsm med ett par engångsgrillar, folk grillade korv och jag åt den fantstiska veganrætten salta nachochips! sen lekte vi hela dagen WOW WOW WOW WOW det var amazing, men nu ær jag fortfarande hyper och kan inte sova, inte alls har kollat igen alldeles før många album på facebook men folk som jag verkligen inte bryr mig om, inte ens lite inte ens litegrann!
Och nej kerstin, det blir ingen næsta gång, næsta gång jag glider øver sundet kræver jag att en penis møter mig på andra sidan før jag børjar vara ganska øver mastrubation æven om min skills klart har førbættras. men nej nej nej jag skulle behøva en saftig, rød, danska svettig pølse! AAAAAHRGRGAESGF GE MIG!
Stay Black

Øver sundet

Idag var jag øver sundet igen och hæmtade igen mitt pass, eller hæmtade ut. till min stora førtjusning var jag mycket bedårande på kortet om man bortser från ett totalt neutralt ansikte :P Dagen fløt trevligt på, pratade med min mor som sa att hon hade børjat gilla min tatto æven fast hon inte behøvde!! Førsøkte ringa kerra men hon svara inte så daniel fick prata upp resten av mitt batteri.
I malmø inkøptes æven min nya bikini, yum yum yum yum!
Sen stoppade en afrikans kvinna mig før att berætta hur vacker min klænning var och fråga var jag køpt den ;) Tack mormors gamla garderob.
Ikvæll bloir lite øl mycket chill och en hel del grillning!
Stay Black

RSS 2.0