Borde inte läsas av personer -15 eller 25+

Fick lite insperation från Emmelies blogg och efter att ha läst "folk borde inte vara så pryda och prata mer om sex, det är inte precis farligt" så tänkte jag att varför inte dela med mig av mina senaste upplevelser. Dock har det mest varit frustrerande eftersom evs skulle sagt för 4år sen så är det lingonveckan. men det stoppade inte mr från att handklova fast mig och ögonbindla mig medan jag seriöst funderade på att ta livet ur mig av frustration. eftersom efter 1.5månad tsm så börjar människan lära sig varje känslig nerv på hela Fannie. Men duktig som jag är lyckades jag efter många om och men äntligen ta mig lös vilket efter ett tag ledde till att det helt enkelt inte gick att "vänta tills på fredag" så ja, vi hade sex, trots att det är ehm lite vidrigt. men det var najs. Måste säga att jag har helt övertagit kristinas fetich, det är verkligen en extra krydda ;). Något som även var lite oväntat och intressant  har inte bestämt om jag gillar det eller inte men eh, jag vet att mina kära sofia inte är allt för förtjust av förekomster av fingrar i den arean. men när det var överklarat somnade vi, jag menar efter 3timmars förspel och sex på det blir man lite sliten.. Dagen tillbringades i sängen, lämnade den på morronkvisten för några koppar kaffe och jordnötsmörmackor.
Blev fruktansvärt irriterad/frustrerad/upprörd/avundsjuk när mr drog fram ett rep och band mig, eftersom jag lyckades krångla mig ur handklovarna och ja, det blev ögonbindel på det och totyr. speciellt när människan bestämmer sig för att, haha fannie sitter fast och kan inte se nått så jag kan eh tillfredställe mig själv medan jag kyser henne. Jag tror det var länge sen jag var så irriterad/avundsjuk. och nej att han tillfredställde sig själv betyder inte att han la satsen på mig, det är en fin människa som sträcker sig efter en handduk när han kommer till skott.

Japp, det var min dag. vet ine riktigt om jag borde följt emmelie råd, troligen inte. Troligen mer än folk vill veta. Men när det kommer till sånt folk inte vill veta så måste jag erkänna att för tillfället är jag någons flickvän. tydligen.
Stay Black

Update i punkform

  • Fick inga skift i veckan
  • Fick inga skift förra veckan
  • Föjer med mr till brisi en helg till
  • Hade en supermysig halvparig helg i brisi
  • Fick lov att stanna på vägen hem för att ha akutsex i bilen på vägen hem
  • Hade 2.5h bubbelbad med mr. när vi kom hem från brisi.
  • Insåg att fuck, jag är så dum i huvet det kommer kännas och jag får skylla mig själv.

Stay Black


?????



/k

adios

Nu lämnar jag den sketna byhålan om så bara för ett ögonblick´.. sticker till brisi imorron! äntligen en helg borta från gladstone, dock har min kamera slut på batteri så det finns inget som kommer kunna bevisa min rymmning!
Ska till mr och ligga nu, hann inte klaragöra allt i månadgs innan han skulle jobba så :P
Stay Black

From Aardvark To Zucchini

Sitter i lugn och ro och käkar middag, sappar runt bland kanaler och hittar gudkanalen precis i tid för barnprogramen där jag paralyserades av det mest disturbing program jag någonsin stött på, jag började le, fnissa och tillslut vrida mig av skratt för att sedan blir helt förstummad av skräck då jag inser att försvarlösa barn till kristna huliganer (allså inte fina kristna som jamjam) blir skadade för livet med dessa manupulativa psykon .. seriöst:

"This animated video is an entertaining and educational introduction to prayer for preschoolers. All entertainingly alphabetically animated episodes include a prayer-packed program filled with rhymes and songs, Fun reminders that the best time to talk to God is any time, kid-friendly questions which prompt prayerful thought, time to get up and move with an alphabetical "Aardvark Dance", "In the kitchen with Giuseppe Zucchini"---a kooky cooking show which teaches mealtime prayer."
Stay Black - Enjoy


From Aardvark To Zucchini Opening @ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

Lovelovelove

Vad är ett teckan på äkta kärlek? På äkta saknad, vad är ett tecken på att två människor ska spendera bli gamla tsm, vad är kärlek?
Jag har svart..

Renlund: jag drömde en sex dröm om dig för ngn natt sen. hahaha ;)
Fannie: du drömde vadå?
Renlund: haha, en dröm om dig, med sex inkluderat
Fannie: vem hade jag sex med?
Renlund: mig :P , det är inte första gången jag drömer de heller
Fannie: haha, var jag duktig? ;)
Renlund: haha, du var faktiskt det :P
Fannie: alltså de är inte okej! :P
Renlund: jag drömer de ofta också ;P kanske för att jag saknar dig så mkt
Fannie: haha, åh vi är helt enkelt ment to be baby ;)

Stay Black..

HYLLNING TILL EMMELIE, THE LOVE OF MY LIFE
 

Självinsikt

Efter en katastrofal jobb kväll, då jag spillde drinkar överallt, gav fel drinkar, gav för många drinkar, glömde ta betalt lyckligtvis så stressigt att ingen såg.. iaf, selene och alla andra var där, så när jag var klar gick vi och hämtade selenes bil så vi skulle slippa gå hem. en mkt intressant disskution berikade promenade tack vara pojken T.  Vi kom in på sex och nån frågar mig om det är sant att aussis är värdelösa i sängkammaren. Jag skrattar och bekrfätar påståendet när T utrbrister: Jag visste att det var sant, alla mina flickvänner måste alltid rida för att kunna get off. och de säger alltid, ligg still rör dig inte.
jag trodde jag skulle dö, det var det sötaste jag hört. det roliga  var att av flickvännera som sagt så var hans nuvarande inkluderad och sen säger han lite lesset: Men jag kommer inte kunna ha sex ikväll, hon vägrar ha sex när vi har drukigt, då vill hon bara sova!

Självinsikt är fint, folk borde skaffa mer!

Stay Black

Fannie 40+

Fannie 40+, inom loppet av tre  veckor har jag nog åldras 20år. Men det är ok, var ute och campade med mr. i förrgår, fett nice ställe. kom dit 10minuter innan solen gick ner hetssatteupp tält, gjorde eld och drack bourbon och rödvin (nej inte kombinerat). Vaknade morronen efter runt 9 av att mr letar runt i tältet efter sina bilnycklar utan framgång. vänder upp och ner på hela tältet, finkammar min väska, hans byxor, hela campingplatsen innan mr börjar leta sig runt bilen för att bryta sig in och upptäcer att ända sättet är att krossa en ruta (för om telefonen hade funkat så hade ingen kört till hans xmamma hämtat extra nycklarna till huset, för att hämta extranycklarna till bilen och kört 2.5h ut i ingenstans).
sisådär två sekunder innan rutan ska väck går mr in i tältet för att hämta en tröja, lyfter på tröjjan.. som vi lyft på säkert tremiljoner ggr. och vips där är dom.. nycklar!!
ok, jag är officiellt tråkig.
Stay Black (om du kan, om du inte blir fängslad i gladstone)




Kill the pope

Tidig uppstigning för att besöka farbror doktron, traskade iväg strax efter 8, eftersom de var dryga timmes promenad. Ringer kimmelimmen och pratar upp alla pengar, alla! förra månaden hade jag 300över. nu 0 efter 1,5vecka. och damdia inga pengar att fylla på med fören nästa torsdag.
For iaf till farbror dr. (misstänkte stark att jag hade urinvägsinfektion efter att läst alla olika onlinedoktorer som finns). hemma är gå till doktorn roligt men denna var fruktansvärd. han ställer tusen frågor om sympton och sen säger han att han bara ska ställe några allmänna som funkar fint tills han kommer till:
Dr: Har du varit gravid?
Jag: Ja
Dr: Har du barn?
Jag: Nej
Dr: Varför då?
Jag: I did an abortion
(dr stirrar argt och jag kan se hans blodåder pumpa i pannen)
Dr: Don't ever use that word when u r talking to a doktor, it's called miscarriaged. And specially if he it's catholic becouse aportion is an insult and is wrong. so use miscarriaged.
 Jag: Ok

Seriöst, den värstade doktorn. han stirrade på mig som jag var de oheligast han någonsin skådat under resten av frågorna. som iofs rörde sig en del runt sex. Efter han kollat om det var urinvägsinfektion kollade han irriterat på mig och sa att han skulle göra ett gravtest för säkerhetskull (med en allt annat än vänskaplig blick) Äckelpäckel religon, fick mig att känner mig superweird och köpa ett helvkilo lakris som jag ganska snabbt tuggade i mig.
Stay Black


Fråganärhurdetkännsattva19årnäringentrorattduärmerän11

Min allra finaste lillepluttbror fyllde 19år igår. hyllning till kimmelimmen som jag inte kunde ringa för australiens buch är helt täckningslöst. Var ute och campade. Ja, mitt liv har förändrats en smula och ja det är ganska fridfullt och skönt.
Men min bror är min bror och nu är han stor. det borde rimme, men icket.
Stay Black brooooo

HYLLNING


Opsiedaysie

På den ljusa sidan                                                                              På den inte fullt så ljusa sidan

* G:s födelsedags kalas var kalas                                                  * Fick bara 7h jobb i veckan

* Tårtan såg kalasgod ut                                                                   * Tårtan var inte vegansk

* Mr:s föräldrar var najs                                                                     Mr berättade att han verkligen börjar tycka om mig.

* G diggar mig                                                                                     * Diggar G och kan inte ta med henne hem

* Vi gick till parken och försökte flyga drake                                   * Det var inte nog med vind


Stay Black


typsvenskjuni

Igår var en fin dag, började med öl + bbq på marina och sen cricket. mumsfillibabba, var sådär lagomnt juni sverige varmt och inte äckepäckelklibbigt. hurra! Sen jobbade jag, det var inte lika kul, jag känner mig som en köttbit som folk slaffsar i sig. höjden av kött måste vara två 30taggare som först frågar hur mkt jag kostar och sen om dom får dela.
Stay Black


RSS 2.0