Perfekt love?

Ok, det later ackligt sliskigt men maste saga att det ar inte langt fran den brutala sanningen. Efter ungefar 5000ar av funderationer hur jag skulle namna att mina fossingar borjar fa frostskador och att jag kanner mig valigt rastlos helatiden. Men efterson min man ar av det finaste slag behover jag inte ens ta upp det, mannen har totalt las mig (vilket inte ar supersvart iofs) och for att gora ett ytters supersvart kanslosamt panikjobbigt men superharligt vattenfallssamtal blev det vall ungefor sahar.
Mannen: Fannie, borjar du trottna pa mig, du verkar inte lycklig
Fannie: Nej, jag har inte trottnat pa dig, jag ar trott pa oz. jag langtar overallt, kanner mig ganska rastlos.
Mannen: Det kanske inte ar nan bra ide att jag foljer med dig, du borde resa i oz nu nar du ar har, jag alskar dig blablablablablabla, men du ser inte glad ut. Jag vet att du inte gillar forhallanden och jag vill inte satta massa press pa dig for min skull genom att komma till sverige.
Fannie: Jag alskar dig blablablablablablablablablablablabla. men jag vet inte vad jag vill. Vet inte vad som hander nar jag kommer hem, tror inte jag klarar av att flytta tillbaka till oz och plugga har. oz ar inte hemma for mig, blabla.
mannen:blablablabla
Fannie:blablablablablabla
Jag sticker soder ut den 8:e, vi gor slut helt enkelt, fast vi bada tva ar superkara. och han ar superfin, han flyger ner till melb nar jag ar dar, om jag vill och sager hej. och kommer och halsar pa nagra veckor i sverige, som en van. och om jag har skaffat nan annan nar han kommer over ar det ok,  blabla!
Varldens finaste, nastan for fin! sa man blir sadar men gud kanske ar tillrackligt fin for att jag ska kunna. men vet vet!
Stay Black

btw, oz och skramselpropagande shit det ar vackert!

min livsplan

imorse fick min pojkvan smgema upp i nasan och sa att jag absolut inte fick skriva det pa bloggen, for det var inte alls lika roligt som jag tyckte det var.
Jag har inget jobb och bor hos benjamin, jag vill ha ett jobb men vill inte leta efter et. Jag vill vara med benjamin hela tiden men vill fara till byron och bo i talt och lifta till melb och fara hem och catcha up med umea och flytta till danmark, och fara till tyskland och ligga med michel och stefan och alla adnra tyskar. och jag vill bila/lifta runt i europa och jobba fran stalle till stalle i tusen ar och jag vill plugga i stockholm till hosten och jag vill plugga i oz 2011 och jag vill bara resa och vara en barfottahippie och ha batik och odla organiska tomater och dricka gront te och jag vill flytta till en stor stad och vara typ som en lars winnerback eller kent sang. och vara cool och bara ha svart och dricka massor med kaffe och vimla runt bakfulla och missforstadd i hogklackat och vara superdeppig men jattelevande. och jag vill hem till alla mina emmelie, och kerstina, och ebbor, och jamjam, sandror, sofior, familjer, och gamlanyabekanta. och alla. och jag maste till nibien till skyhoga berg och djupgrona dalar och lycka och farg och glomska och allt utom beslut och bajs och mera bajs.
Stay Black

Mögel

Det är mögel på mitt liv, det borde vara bajs på deras rumpstekar.
Jag har fått sparken. s-s-s-s-s-s-s-s-s-s-s-s-sparken.
Anledning 1: Jag missade bussen förra tisdan då jag varit nere i glad och hälsat på benjamin och darför missade mitt pass på tisdag.
Anledning 2: De visste inte vilken dag jag skulle sticka. 

Så därför fick jag sparken, fick beskedet igår har sista dagen på torsdag. De vidirga lömska kuklantisarna har lixsom väntat tills igårkväll med att säga nått så när jag i torsdags pratade med dem och sa: Är det ok om jag jobbar fram till den 12nov och far vidrare då och dom sa ok det blir bra. Så visste de om att de sisådär 3dagar senare skulle säga: Sista dagen på torsdag, det kommer en ny tjej på fredag.
Seriöst? ok, dom  borde inte bli sådär super förvånad om nån lösgör ungefär vart ända däck på dera lusiga bil så alla däcken lixom ramlar av när de kör omkring.
Det skulle kännas mer festligt, eftersom jag kan inte bajsa på deras kotletter eller tömma deras spritföråd eftersom jag tror inte jag får sista lönen då.

Lite grädda på moset, jag ska avsluta det jag ända seriösa jag haft sen willepille. vem försöker jag lura, hur ska jag kunna få nått att funka?

Om nån är här i oz och kör omkring, stanna för en ljusbrunhårigliftare i batikbrallor.
tur att jag är svart iaf
Stay Black

RSS 2.0